• +358 400 436 416
  • sales@inband.fi
  • Tampere, Finland (EU)

Uusi taululaite ulkoradoille

Luotettavaksi todetut Inband elektroniset taululaitteet saavat rinnalleen pian uuden tuotteen. Talven uurastuksen tuloksena olemme saamassa ulkoradoille odotetun uutuuden: Inband Free.

Inbad Free on tarkoitettu lähtökohtaisesti tarkkuusammuntaan 50 metrin matkalta. Nimessä on historian havinaa perinteisestä vapaapistooliammunnasta, jota ammuttiin säännöiltään lähes muuttumattomana Ateenan vuoden 1896 olympialaisista alkaen, kunnes laji poistettiin ohjelmasta vuonna 2016.

Inband Freen ohjelmistopakettiin tulee kuulumaan 50 metrin pistoolin lisäksi 25 metrin pistoolilajit. Taululaite soveltuu myös pienoiskivääriammuntaan. Lisäksi selvittelemme tuotteen käytettävyttä pidemmilläkin matkoilla.

Seuraa sivustojamme, jotta olet ensimmäisten joukossa, kun taulu tulee myyntiin!

X