Ensimmäinen Inband EST -laitteilla käyty pienoiskiväärikilpailu (50 m) näki päivänvalon elokuun 11. päivänä 2020, kun Upseerien Ampumayhdistyksen (UAY) kolmipäiväiset ampumamestaruuskilpailut jatkuivat Hollolan Hälvälässä. Kilpailulajit olivat pienoiskiväärin makuukilpailu desimaalein ja kolmiasentokilpailu kokonaispistein.

Kilpailut ammuttiin 20-paikkaisella radalla langattomana ja stand alone toiminnolla. Taululaitteet toimivat erittäin hyvin, jonka vuoksi Lahden Ampumaseuran kilpailujen konkarijärjestäjä Tapio Jurvanen oli syystä mielissään. Ampumaseura on erittäin tyytyväinen kesällä tekemäänsä taululaitehankintaan.

Upseerien Ampumayhdistys on myös ollut edelläkävijä kilpailujen järjestämisessä. UAY järjesti jo 1980-luvulla optisen ammunnan voittolaukauskilpailuja Noptel-ammuntalaitteilla, jossa ampujan suoritusta voitiin kilpailun aikana seurata reaaliaikaisesti isolta näyttöruudulta. Sittemmin tämä kilpailumuoto on ammuttu elektronisiin taululaitteisiin.