• +358 400 436 416
  • sales@inband.fi
  • Tampere, Finland (EU)

Inband Air -taululaitteeseen saatavilla tasonnostosarjoja

Inband Air -taululaitteeseen on saatavilla nyt myös tasonkorotussarjoja. Paketin mukana tulee asennusohje, joten sinun ei tarvitse keskeyttää harjoitteluasi toimitusaikana. Erilaisille tasonkorotussarjoille on muodostunut tarve, kun käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä taulujen perusmalliin, Inband Air USB:hen, ja nyt he haluavat käyttää hankkimaansa taululaitetta entistä vaivattomammin ja monipuolisemmin.

Tasonkorotussarjoja ovat

Inband Air KIT BT. Inband Air KIT BT -tasonnostosarjalla muutetaan USB-kaapelilla varustettu 10 metrin taululaite langattomaksi Bluetooth-taululaitteeksi.

Inband Air KIT50. Inband Air 50 -tasonnostosarjalla muutetaan Inband Air Bluetooth -taululaite soveltuvaksi 50 metrin ammuntaan.

Inband Air KIT BT50. Inband Air KIT BT50 -tasonnostosarjalla muutetaan USB-kaapelilla varustettu 10 metrin taululaite langattomaksi 50 metrin ammuntaan soveltuvaksi Bluetooth-taululaitteeksi.

Inband Air KIT Plus. Inband Air KIT Plussalla muutetaan taululaite soveltuvaksi käyttämään paperista tarkistusnauhaa myös 50 metrin ammunnassa (edellyttää tehdaskalibrointia).

X