• +358 400 436 416
  • sales@inband.fi
  • Tampere, Finland (EU)

Ensiesittelyssä Inband Omni -taululaite

Viikon päästä, 23.-25.7.2021, pistooliammunnan Suomen mestaruuskilpailuissa Jyväskylässä esitellään Inband Hertarin uusin elektroninen taululaite Inband Omni, joka on tarkoitettu ensisijaisesti 25 ja 50 metrin ammuntaan. Taulua on kokeiltu jo hyvin kokemuksin myös rata-ampujien ja metsästäjien tarpeisiin pidemmillä matkoilla.

Inband Omni on varustettu ammunnan vaihetta osoittavine värivaloineen. Inband Omni -taululaite on aiempien tuotteidemme kaltaisesti käytettävissä myös tavallisella power bankilla, joten se ei ole riippuvainen verkkovirrasta.

Myyntiin tuleva esisarjan Imband Omni on hinnaltaan 1600 euroa ilman liikennevaloja ja “liikennevalojen” kanssa 1800 euroa.

Tervetuloa tutustumaan uusimpaan tuotteesemme. Nähtävillä myös muuta Inband Hertar Oy:n tuotteita.

X