• +358 400 436 416
  • sales@inband.fi
  • Tampere, Finland (EU)

Mäntsälän Urheilijat palkittiin Inband-taululaitehankinnasta

Mäntsälän Urheilijoiden ampujat ovat saaneet Kehittämisyhdistys Silmu ry:n palkinnon Yleishyödylliset hankkeet -sarjassa. Kehittämisyhdistys Silmu ry on osa valtakunnallista Leader-verkostoa, jonka tehtävä on neuvoa alueiden kehittämisessä ja osoittaa rahoitusta hyvien hankkeiden edistämiseksi. Leader-toiminta perustuu siihen, että paikalliset ihmiset tietävät itse parhaiten, miten omaa kotiseutua tulisi kehittää. Leader-rahoitus tulee EU:n maaseuturahaston lisäksi valtiolta ja omalta kunnalta. Ns Leader-alueita on Suomessa 54 kappaletta.

Mäntsälän Urheilijoiden palkitseminen perustuu heidän ilma-aseradan taululaitteiden ajantasaistamiseen nykyajan vaatimusten mukaiseksi. Perusteluiksi palkinnolle mainitaan lisäksi hyvä näkyvyys mediassa sekä hankkeen etenemisprosessitoteutusaikana. Erityisesti mainitaan, että hanke hyödyntää kaiken ikäisiä ja parantaa harrastusmahdollisuuksia.

Mäntsälän Urheilijoilla on käytössä 30 Inband Air elektronista taululaitetta.

Lisätietoa Leader-toiminnasta seuraavassa

X