In English

Ensimmäinen vuonna 2016 valmistunut Inband Electronic Scoring -laitteistomme oli Inband Air. Se on yhä yrityksen lippulaiva. Inband Air on toiminut hyvänä kehitysalustana muille taululaitteille. InBand Air sai Suomen Ampumaurheiluliiton ennätyskelpoisuushyväksynnän alueellisessa kilpailutoiminnassa 4.3.2019. Kehitys on ollut nopeaa. Seuraava järjestelmätason tavoite on saavuttaa täysi kansallinen ennätyskelpoisuushyväksyntä.

Jokaisessa Inband Electronic Scoring -laitteessa on samanlainen perusarkkitehtuuri. Ne koostuvat taululaitteesta, tietokoneesta, ohjelmistosta sekä näiden välisestä tiedonsiirtoyhteydestä. Taululaite kytketään näyttönä toimivaan PC-tietokoneeseen joko USB-kaapelin, Bluetoothin® tai lähiverkon välityksellä. Osuman arvoiksi voidaan valita joko kokonaisluku- tai desimaaliarvot. Kun kilpailuja tai muita yhteisiä tapahtumia järjestetään, tarvitaan myös Inband Range Officer -ohjelmisto.

Käyttäjä voi hankkia näyttötietokoneet myös itse.

Ohjelmisto sisältyy aina järjestelmätoimitukseen. Viimeisimmät ohjelmistoversiot löydät täältä.


Inband Air (10 m)

Inband Air -järjestelmä on tarkoitettu ammuntaan 10 metrin matkalta. Vakiotoimitukseen sisältyy taululaite sekä virtalähde, tauluvalaistus, 15 metrin USB-kaapeli, taulukehys, taustanauharulla ja tähtäyskuvioita (ilmakivääri, ilmapistooli ja metsästysammunta). Taululaite on mahdollista varustaa myös Bluetooth®-moduulilla.

Paperitaulu- ja taustanauhatäydennykset osoitteesta:
https://targets.krueger-shops.eu/
– ilmakivääritaulu (tuote 6110)
– ilmapistoolitaulu (tuote 6130)
– taustataulu ilman tähtäyskuviota (tuote 6150)
– taustanauha (tuote 6600/10).

Inband 50 m

Inband 50 toimitetaan ruutiaseammuntaa varten vahvennetulla etulevyllä. Laitteistoa voidaan silti käyttää myös 10 metrin ammunnassa. Vakiotoimitukseen sisältyy taululaite, virtalähde, tauluvalaistus, tähtäyskuvio, taustanauharulla, musta taustakumi, lisämusta (Kruger 6104 GB) ja langaton USB-moduli.

InBand 50:n taulukuvio kiinnitetään etulevyn pintaan, jolloin luonnon valosta ei aiheudu varjoja taulukuvioon. Riippuen taulun asentamispaikasta käyttäjä voi helpottaa tähtäämistä asentamalla taulun eteen taululaitetta isomman vaalean levyn.

Uusimpia InBand 50 -taululaiteitta voi käyttää myös powerbank-mallisella lisävirtalähteellä.

Inband Biathlon

Inband Biathlon -järjestelmä koostuu integroidusta viidestä taululaitteesta. Laitteisto on muutoin samanlainen kuin Inband 50. Osumatiedot yhdistetään samaan näyttölaitteeseen.

Inband Range Officer

Inband Range Officer -ohjelmistoa käytetään kilpailujen johtamiseen. Sitä varten tarvitaan erillinen tietokone, reititin ja tiedonsiirto. Tiedonsiirto toteutetaan lähiverkossa joko kaapeloituna (Ethernet-kaapelointi) tai langattomana (WIFI).

Inband Range Officer mahdollistaa seuraavat toiminnot:
• Lähtöluetteloiden valmistelu
• Sarjojen ja laukausmäärien määrittely
• Peruskilpailun johtaminen (finaali ei vielä sisälly toimitukseen)
• Tulospalvelu.

Ohjelmisto sisältyy aina järjestelmätoimitukseen. Viimeisimmät ohjelmistoversiot löydät täältä.

Ylläoleva oikeanpuoleinen kuva on esimerkki kolmannen osapuolen toimittamasta InBand-yhteensopivasta tulospalvelusta. Saatavilla on finaali- ja pariammunnan mitaliottelutulospalvelu.

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme: sales@inband.fi.

Keskity harjoitteluun – teemme hyvät osumat!